Ohjelma

AIKATAULU

PÄIVÄN WARM UP -OHJELMA

1700 yrittäjähenkistä opiskelijaa. Kymmeniä partneriyrityksiä. Startup-käytävä täynnä kasvuyrityksiä.

Yritysten kohtaamisia

Yritysten kohtaamisia

Musiikkitalon käytävät täyttyvät eri aloilla toimivista mielenkiintoisista yrityksistä. Tule tutustumaan viimeisimpiin ideoihin ja laitteisiin, äläkä unohda uusien kontaktien luomisen mahdollisuutta!
Startup-tarinoita

Startup-tarinoita

Kuka on seuraava suuri startup-nimi? Millaisia ideoita ja tuotteita tuoreet yritykset tuovat markkinoille? Startup-käytävällä kasvuyritykset kertovat tähänastisesta matkastaan. Paikalla ovat: IndoorAtlas, me2we, Slurp, mehackit, Timma, Leadfeeder, Umbra3d, Linked by music, Qoco, NetMedi, ResQ, Lääkärihinta, Yousician, Helpperi, Freska sekä kanssani.
Workshoppeja

Workshoppeja

Konkreettisin ja tehokkain hyöty päivän Warm Up -tapahtumassa on ehdottomasti työpajoissa. Työpajoissa jaetaan, opitaan ja koetaan yhdessä mentoroivien yritysten ja innostuneiden kanssaopiskelijoiden tiimeissä. Nordea järjestää mahdollisuuden tutustua pitchauksen saloihin ja Smarp auttaa henkilökohtaisessa brändäyksessä.

Ilmoittaudu Nordea Pitching Workshoppiin 

Ilmoittaudu Smarpin personal bränding workshoppiin

PÄÄSALIN OHJELMA

PUHUJAT

davidhelgason

David Helgason is a restless technologist-entrepreneur who cofounded Unity. Born in Iceland, he built Unity out of Copenhagen to be a major force in the global mobile and VR/AR industries. He currently lives in Copenhagen, working with great technology entrepreneurs to build global companies. Also, David considers himself part-finnish.

David Helgason

Co-founder, Unity
mikkokoskinen

Tuotesuunnittelijaksi itsensä lukenut Mikko Koskinen päätyi kahden mediastartupin kautta vetämään Kyrö Distilleryn markkinointia ja brändäystä –ilman päivänkään työkokemusta aiheesta. Opiskellessaan hän teki sivutyönä stand-up koomikon töitä ja pitää sitä parhaimpana kouluna tarinankerrontaan.

Mikko Koskinen

Co-founder ja brändivastaava, Kyrö Distillery Company
mikikuusi

Miki Kuusi on yksi Woltin perustajista ja yrityksen toimitusjohtaja. Aikaisemmin Miki toimi Slushin toimitusjohtajana ja kasvatti tapahtuman vuosina 2011–2015 alle 300 osallistujasta yhdeksi maailman merkittävimmistä teknologia- ja kasvuyritystapahtumista.

Miki Kuusi

Co-founder & CEO, Wolt
kristo_ovaska

Kristo Ovaska on sarjayrittäjä, joka parhaillaan pyörittää toimitusjohtajan paikalta menestynyttä Smartly.io yritystä. Kristo on yksi Aaltoes:n ja Startup Saunan varhaisista perustajista. Voisi jopa sanoa, että tämä mies on koko Aallon yrittäjyysekosysteemin ja Euroopan aktiivisimman startupekosysteemin luomistyön takana.

Kristo Ovaska

CEO & Founder, Smartly.io

PANELISTIT

Johanna Vierros

Duara Travels

Jerome Saarinen

Venuu

Mikko Honkanen

Vainu

Annina Huhtala

Kas Kas Media

Outi Pyy

Outi Les Pyy

Aape Pohjavirta

Paneelin host

THE AFTERPARTY

Fallupin afterpartyt kuuluvat lipun hintaan. 

Stadin kovin pöhinä siirtyy Musiikkitalolta Kaikukadulle, kun FallUpin yleisö ottaa haltuun kiistämättä vuoden parhaat tiistaijatkot. Kallion sykkeessä Kaikun ja Kuudennen Linjan kompleksissa kuullaan, nähdään ja koetaan, mitä Helsingillä on tarjota. Puikoissa Deptin J.Lindroos ja Aleksi, DOPE HKI sekä Ottopetteri & Skenikswee, pihalla stadin kuumimmat ruokarekat sekä menoa sponsoroimassa Hartwall – ilta on katettu.

Tsekkaa tapahtuma Facebookista.