6.10.2017

OSTA LIPPU >

MIKSI?

Vaikka Suomessa onkin viime vuosina kehittynyt positiivisempi asenne yrittäjyyttä kohtaan, on yrittäjyys silti vain harvan lukiolaisen mielessä mahdollisena uravaihtoehtona. Me haluamme tehdä tähän muutoksen. Uskomme, että voimme jakaa innovatiivisia ajatuksia ja pyrkiä vaikuttamaan nuorten ajattelutapaan yrittäjyyttä kohtaan.

MITÄ?

SQUARE 1 on yrittäjyystapahtuma, jonka tarkoituksena on inspiroida lukioikäisiä yrittäjyyteen ja korostaa, että yrittäjämäinen mielentila on korvaamaton voimavara tulevaisuudessa. Haluamme tuoda esille menestystarinoita ja tätä kautta luoda uskoa nuoriin lukiolaisiin. Oikeanlaisella asenteella ja omalla tekemisellä voi määrittää oman tulevaisuuden suunnan.

MILLOIN?

Startup Sauna
Otaniemi

Perjantaina
6/10/2017
16.00-19.00

Yksityiskohtaisempi aikataulu päivälle julkaistaan lähempänä tapahtumaa nettisivuillamme, sekä Instagramissa.

PÄIVÄN OHJELMA - SQUARE1 PUHUJAT

ANTERO VARTIA

KANSANEDUSTAJA , LÖYLYN PERUSTAJA

Antero Vartia nuoresta iästään huolimatta on saavuttanut suurta menestystä yritysmaailmassa. Vartia on onnistunut haasteista huolimatta perustamaan arvostetun, sekä ihailun kohteena olevan arkkitehtuurillisen taidonnäytteen, Löylyn. Antero on tämän lisäksi kansanedustaja ja mattolaiturin perustaja.

RONI BACK

TUBETTAJA, YRITTÄJÄ

Roni Back on 23-vuotias yrittäjä, jolla on kertynyt vuosien varrella YouTube-kanavalleen yli 270,000 tilaajaa. Hänen kanavansa on myös katsotuin suomenkielinen YouTube-kanava.

MARIANNE VIKKULA

CEO, SLUSH

Marianne Vikkula on 24-vuotias lupaava yrittäjä. Hän nousi jo erittäin nuorella iällä teknologia ja kasvuyrityksen SLUSH:in vapaaehtoistyöntekijästä yrityksen toimitusjohtajaksi. Marianne ei pelkää 80-tuntista työviikkoa ja on ehdottomasti yksi menestyneimmistä nuorista suomalaisista yrittäjistä.

ANTTONI ANIEBONAM

BOARD OF AALTOES

STELLA TUOVINEN

BOARD OF AALTOES

PARTNERIT

TIIMI

Eemil Halonen
Mike Back
Lenni Pirjola
Rasmus Parkkonen