ResQ Club

ResQ Club

ResQ Clubin on perustanut generalisti ja sarjayrittäjä (”yrittäjyysnarkkari”) Tuure opiskelukaverinsa Jannen, speksikaveriensa Marko ja Antin sekä aiemmasta projektista tutun graafikon Matiaksen kanssa. Tuure oli edellisenä yrittäjyysprojektinaan kehittänyt uudenlaista ratkaisukokonaisuutta markkinatalouden nykyisiin suurimpiin haasteisiin (rootbug.org). Havaittuaan yhteiskunnallisen keskustelukentän valitettavan epävastaanottavaiseksi uusille näkökulmille ja ratkaisuille (ideologisuus ja eturyhmäpoliittisuus), Tuure halusi hyödyntää kertynyttä talousosaamista sekä aiempaan kokemustaan kahden rintaman markkinan rakentamisesta aTalent Recruitingin parissa ja kehittää palvelua, joka tehostaisi välittömästi tiettyä markkinaa ja hyödyttäisi suoraan ihmisten arkea. Yhden epäonnistuneen tiimi- ja sijoittajakombinaation jälkeen löytyi lopulta timanttinen kokoonpano, joka sai ruuanpelastuspalvelun pilotointivalmiiksi 7 viikossa ja julkaisukuntoon 3,5 kuukaudessa.

ResQ Club -palvelu on nyt toiminut reilut 7 kuukautta ja sillä on jo yli 45 000 rekisteröitynyttä käyttäjää sekä 200 tarjoajakumppania. Yrityksen ydintiimiin kuuluu 13 työntekijää.

Palvelun kautta pelastetaan arkipäivisin yli 500 ruoka-annosta ja se toimii Suomen lisäksi Alankomaissa, Virossa ja Ruotsissa. Palvelu on mm. nimetty Blue Arrow Awards -finalistiksi sekä voittanut Hävikkiviikon yritysinnovaatiosarjan. Yritys nosti toukokuussa noin 300 000 euron rahoituskierroksen.