FallUp 2016 lähestyy!

FallUp 2016 lähestyy!

Euroopan suurin opiskelijoille tarkoitettu yrittäjyystapahtuma on pian täällä. Tänään 10.8. päästimme vihdoin päivän valoon koko ohjelmamme sekä tämä blogin, jossa on luvassa tiimipäivityksiä, partneri- ja startup-esittelyitä, vierasblogauksia sekä kaikkea siistiä ja kiinnostavaa matkan varrelta.

Odotukset ovat tänä vuonna toista kertaa järjestettävän FallUpin suhteen korkealla. Viime vuonna Musiikkitalo myytiin loppuun, ja pääpuhujana oli Supercellin Ilkka Paananen.

Tämän vuoden vetonaulaksi olemme saaneet Unityn perustajan David Helgasonin suoraan Kööpenhaminasta. Lisäksi showssa ovat mukana mm. Kyrö Distilleryn Mikko Koskinen, Woltin Miki Kuusi sekä RailGirls-yhteisön perustaja ja kirjailija Linda Liukas.

Luvassa on tarinoiden ja kokemusten jakamista yrittäjyydestä, onnistumisista, ja siitä kuinka vaikeistakin hetkistä selvitään. Lue koko ohjelma täältä <link>.

FallUp-tiimiä luotsaavat tänä vuonna Niina Arvila ja Stella Tuovinen. Joukkueeseemme kuuluu innokkaita nuoria opiskelijoita Aallosta, Helsingin yliopistosta ja muualta. Yhdessä haluamme toteuttaa legendaarisen FallUpin, joka antaa uusille opiskelijoille ja kiinnostuneille mahdollisuuden päästä mukaan Aaltoesin meininkiin ja näkemään ja oppimaan uutta yrityksistä ja yrittäjyydestä sekä rohkeudesta ja raja-aitojen rikkomisesta.

Pääset parhaiten messiin seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa sekä Snapchatissä FallUp. Lipunmyynti alkaa elokuun lopussa.

FallUp-tiimi