Dell ja Dell EMC

Dell ja Dell EMC

Dell ja Dell EMC ovat osa Dell Techologies -yritysperhettä, joka tarjoaa organisaatioille niiden tarvitsemat ratkaisut digitaalisuuden ja tietotekniikan hyödyntämiseen sekä tiedon suojaamiseen. Toisin sanoen palvelemme yksityisiä ja julkisia organisaatioita ja autamme heitä rakentamaan it-ympäristön, joka vastaa digitaalisen murroksen ja muuttuvien työskentelytapojen tarpeisiin.

Dell EMC -liiketoimintayksikkömme tarjoaa ratkaisuja konesaliin ja hybridipilvipalveluihin. Dell on päätelaitebrändimme, joka kattaa kaikki tietokoneet tableteista tehotyöasemiin sovelluksia ja tietoturvaa unohtamatta.
Toimimme 180 maassa ja työllistämme globaalisti 140 000 henkilöä. Yksityisen omistuksen ansiosta pystymme panostamaan merkittävästi tuotekehitykseen ja toimimaan innovaatiohankkeissa ketterän start-upin lailla. Yrittäjähenkisyys onkin yksi keskeisistä arvoistamme.
Työnantajana tarjoamme henkilöstöllemme hyviä kasvu- ja kehitysmahdollisuuksia ja olemme sitoutuneet erilaisuuden, kestävän kehityksen ja yhteisöjemme tukemiseen.